Изображения

Организиране на конкурс за най-добре украсена класна стая

През последната седмица в училището кипи неуморен труд. Няма клас, който да не се е включил по някакъв начин в конкурса за най-добре украсена, с ръчно направена декорация, класна стая. Дори най-малките – първокласниците се включиха в надпреварата. Всеки от класовете се бори за голямата награда, която ще бъде обявена на 20. 12. 23 година по време на официалния концерт по НП „Заедно за изкуствата и спорта“. По време на тази изява ще получат своите награди и участниците във футболния турнир по класове от прогимназиален етап, проведен на 30. 11. 23 г.с гост- съдия Любомир Александров, възпитаник на НСА „В.Левски“ и на проф. д-р Цв. Цветков. Наградите ще са колективни за първо, мторо и трето място, но са предвидени и индивидуални награди за най-добре представилите си играчи на различните позиции.
Изложбата на изработените по време на Коледната работилница суровачки, картички и други сувенири, ще бъде подредена на 20 . 12. 23.г. в коридора и фоайето на първия етаж. При желание родителите могат да закупят предметите, изработени от собствените им деца. Събраните пари ще бъдат дарени на Българската Коледа.
Комисия, в таен засега състав, ще мине да оценява стаите и украсата им в понеделник или вторник след часовете. Постарайте се стаите ви да бъдат в завършен и приличен вид!
Успех на най-добрите! Останалите – имате време!